«ΒΟΛΕΣ» Γιαννακόπουλου στους παίκτες του ΠΑΟ: «Δούλεψαν το 65% και θέλουν να πληρωθούν το 80%» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«ΒΟΛΕΣ» Γιαννακόπουλου στους παίκτες του ΠΑΟ: «Δούλεψαν το 65% και θέλουν να πληρωθούν το 80%» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε προσωπικά τη στάση των παικτών, και ειδικότερα του Παναθηναϊκού στο θέμα των διαπραγματεύσεων των περικοπών.

Το ζήτημα των περικοπών και του ύψους στο «ψαλίδι» που θα επιβληθεί στους μισθούς των παικτών κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Ευρώπη.

Οι ομάδες της Euroleague έφτασαν σε αρχική συμφωνία με την ELPA, όμως το Slam Dunk σας αποκάλυψε πως η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη και πως το 8-3 στις ψήφους βρήκε στην… αντίθετη πλευρά τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε για πρώτη φορά θέση σε δημόσιο επίπεδο και σχολίασε την στάση των παικτών μέσω του Instagram. Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε σε σχόλιο follower για το μέλλον του μπάσκετ και τόνισε:

«Οι παίκτες να βάλουν πλάτη; Χα χα καλό… Εδώ ζητάνε να πληρωθούν το 80% του συμβολαίου τους ενώ δούλεψαν το 65%… Να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Πηγή: sdna.gr

The post «ΒΟΛΕΣ» Γιαννακόπουλου στους παίκτες του ΠΑΟ: «Δούλεψαν το 65% και θέλουν να πληρωθούν το 80%» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE