«Στόχος είναι να μεγαλώσει η συνεισφορά του κάθε Ανορθωσιάτη…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Στόχος είναι να μεγαλώσει η συνεισφορά του κάθε Ανορθωσιάτη…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσης όπου ενημερώνει…

«Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι από σήμερα υιοθετεί το Ταμείο Κοινωνικής Ευθύνης.

Όπως είχαμε αναφέρει ετοιμάζαμε κάτι καινούργιο ώστε η κοινωνική προσφορά μας θα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο. Στόχος είναι να μεγαλώσει η συνεισφορά του κάθε Ανορθωσιάτη σε αυτή την κοινωνική ευθύνη που έχουμε όλοι υποχρέωση να είμαστε πιστά συνεπείς. Έχουμε ετοιμάσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα εισφορών και ο καθένας πλέον μπορεί να συνεισφέρει αυτό που μπορεί και θέλει. Θέλουμε να τιμήσουμε την μνήμη του αδελφού μας Δημήτρη αρχίζοντας με αυτή την κίνηση και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα ανακοινώσουμε πιο ενδελεχής δράση.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο πιο κάτω και ενημερωθείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε.

https://maxhtec94.com/site/ταμειο-κοινωνικης-ευθυνης/

“Βοηθώντας τον συνάνθρωπό σου, βοηθάς πιο πολύ τον εαυτό σου”».

The post «Στόχος είναι να μεγαλώσει η συνεισφορά του κάθε Ανορθωσιάτη…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE