ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… βιτρίνα του Γιαννούλη και τα σενάρια

Η… βιτρίνα του Γιαννούλη και τα σενάρια

Τα δημοσιεύματα για τον Δημήτρη Γιαννούλη ολοένα και αυξάνονται και το καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερα ‘καυτό’. Στην παρούσα φάση, όμως, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Η φετινή non stop σεζόν τον έφερε στην βιτρίνα του ΠΑΟΚ και στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον της αγοράς. Με γνώμονα την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που διαμορφώνεται σε κάθε ομάδα εκεί όπου όλοι έχουν την… τιμή τους, τα δεδομένα του ΠΑΟΚ γύρω από την υπόθεση Γιαννούλη είναι συγκεκριμένα, αγγίζοντας τη ρήτρα των δέκα εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σαν σενάριο πως η Λοκομοτίβ Μόσχας αναμένεται να επανέλθει για τον Γιαννούλη. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ φιγουράρει στη Ρωσία, ωστόσο, δεν έχει καταγραφεί κάτι… χειροπιαστό παρά τα διάφορα σενάρια κατά καιρούς.

Φυσικά, η περίπτωση του Γιαννούλη φιλοξενήθηκε και στην Τουρκία δεδομένου πως τον παρουσίαζαν μεταγραφικό στόχο της Φενέρ και της Μπεσίκτας, με τις αναφορές να μένουν, όμως, σε φιλολογικό επίπεδο. Σαφώς, υπάρχουν αρκετά «μάτια» πάνω στον αριστερό οπισθοφύλακα του Δικεφάλου και ήδη έχουν καταγραφεί διάφορες ερωτήσεις από Ιταλία μεριά αλλά για την ώρα δεν έχει πέσει κάποια πρόταση με συγκεκριμένα νούμερα στο τραπέζι του Δικεφάλου.

Κάτι που αν συμβεί, θα πρέπει να ικανοποιήσει και τον ΠΑΟΚ και τις φιλοδοξίες του Γιαννούλη, όπως δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA. Εξάλλου το βασικό για τον Κατερινιώτη μπακ είναι να πορευθεί με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη, απολαμβάνοντας για την ώρα τα όσα ζει στις τάξεις του Δικεφάλου…

Πηγή: www.sdna.gr

The post Η… βιτρίνα του Γιαννούλη και τα σενάρια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Την άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Δασών που αφορούν την κάλυψη αναγκών σε δασοπυροσβέστες, χειριστές οχημάτων ειδικού τύπου, και πυροφύλακες, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top