Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Επειδή παρατηρούμε πάλι κάποιους να συνεχίζουν το βιολί τους και να διατυμπανίζουν την επιστροφή τους στις προπονήσεις για χάρη εντυπωσιασμού, είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε.
Η Β κατηγορία δεν επηρεάζει με οποιοδήποτε τρόπο τη συνέχιση ή μη του Πρωταθλήματος Α κατηγορίας.
Οι 15 ομάδες Β κατηγορίας για τους λόγους που επανειλημμένως έχουν αναφέρει και αναλύσει, εμμένουν στην απόφαση να σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα το πρωτάθλημα τους!!!
Η προσπάθεια Ο ένας (1) να επιβληθεί στους δεκαπέντε (15 ) είναι το λιγότερο αντιδημοκρατική!!!
Εμπιστευόμαστε τη Γ. Συνέλευση ότι θα εισακούσει την άποψη των 30 από τα 32 μέλη της Β και Γ κατηγορίας (ποσοστό 93%) και θα πράξει το αυτονόητο την άμεση διακοπή των πρωταθλημάτων των μικρότερων κατηγοριών.
ΕΚ Δ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 15»
Διαβάστε επίσης:
«Επιστρέφουμε στις προπονήσεις… Βάζουμε γκολ και όχι αυτογκόλ…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
The post Κοινή ανακοίνωση των 15 με… ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε αυτούς που θα πάνε προπονήσεις – «Θα εισακούσει την άποψη των 30 από τα 32 μέλη» appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις