ΚΥΠΡΟΣ: Επί τάπητος η επαναλειτουργία των σχολείων σε σύσκεψη Υπουργού με ΠΟΕΔ

ΚΥΠΡΟΣ: Επί τάπητος η επαναλειτουργία των σχολείων σε σύσκεψη Υπουργού με ΠΟΕΔ

Τηλεδιάσκεψη για το θέμα της επαναλειτουργίας των σχολείων θα έχει την Δευτέρα (04/05) το πρωί με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ), ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, είπε ότι θα γίνει διάλογος για να καθοριστούν όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που σχετίζονται με την επιστροφή των παιδιών στα σχολεία, όποτε αυτό κριθεί δυνατόν να γίνει.

«Αναμένουμε ότι στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό θα έχουμε ξεκάθαρα ένα πλάνο του Υπουργείου, ίσως και με εναλλακτικά σενάρια, αλλά εκείνο το οποίο θα πρέπει να είναι σαφέστατο είναι το πρωτόκολλο που σχετίζεται με την ασφαλή επάνοδο των παιδιών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία, με σκοπό την εξάλειψη ή τον περιορισμό του κινδύνου μετάδοσης του ιού. Ο δικός μας ο ρόλος είναι εκεί και όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται να προστεθούν κάποια πράγματα ή να αφαιρεθούν ή να διαφοροποιηθούν στη βάση της εμπειρίας και της πρακτικής της λειτουργίας των σχολείων, εμείς να το πράξουμε», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE