ΚΥΠΡΟΣ: Παραβίασαν τα διατάγματα και τώρα αδειάζουν τις τσέπες τους – Βροχή τα πρόστιμα

ΚΥΠΡΟΣ: Παραβίασαν τα διατάγματα και τώρα αδειάζουν τις τσέπες τους – Βροχή τα πρόστιμα

Βροχή τα πρόστιμα από την Αστυνομία για ποινικές καταδίκες και παραβίαση του περί Λοιμοκαθαρσης νόμου καθώς εννέα πρόσωπα θα πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για παραβίαση των διαταγμάτων για παρεμπόδιση εξάπλωσης του κορωνοιού.

Συγκεκριμένα στις και 04/05/2020 το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σε εννέα πρόσωπα χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους €3900 με χαμηλότερη ποινή τα €300 και ψηλότερη τα €600.

Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν εννέα ξεχωριστές υποθέσεις για παραβίαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοιού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE