Γιατί Γρηγόρη;

Γιατί Γρηγόρη;

Έσωσε την Ανόρθωση ο Καμίνσκι με την απόκρουση του πέναλτι του Τομάς, όμως το ερώτημα συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Όλοι διερωτούνται πως είναι δυνατόν ο Μάκος ενώ ο Εγγλέζουν είχε πορεία εξόδου από την περιοχή της Ανόρθωσης, να τον τράβηξε και τον έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να δοθεί το πέναλτι εναντίον της Ανόρθωσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE