ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπριακό ποδόσφαιρο: Ισχυρό το μέτωπο της διακοπής – ΑΠΟΦΑΣΗ μέσω Γενικής Συνέλευσης

Κυπριακό ποδόσφαιρο: Ισχυρό το μέτωπο της διακοπής – ΑΠΟΦΑΣΗ μέσω Γενικής Συνέλευσης

Στο «κόκκινο» βρίσκονται οι διεργασίες για την τύχη του κυπριακού ποδοσφαίρου και όλα δείχνουν πως η οριστική απόφαση θα παρθεί σε Γενική Συνέλευση. Ισχυρό το μέτωπο για διακοπή.

Τα σενάρια για επανέναρξη ή διακοπή δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες, με πιθανότερο αυτό της διακοπής καθώς μέχρι αυτή την στιγμή η πλειοψηφία των ομάδων δεν θέλει την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Ουσιαστικά το σενάριο που μοιάζει να προηγείται αυτή την στιγμή είναι η διακοπή και παράλληλα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προωθηθεί πρόταση για αύξηση των ομάδων σε 14, κάτι για το οποίο είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ από τις 24 Απριλίου.

Δείτε εδώ: Οι ομάδες «ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ» από τη διακοπή – Θα’ χει πολλή ΔΟΥΛΕΙΑ ο Νεοφυτίδης

Η σημερινή (4/5) τηλεδιάσκεψη των 6 μεγάλων του κυπριακού ποδοσφαίρου θα κρίνει πολλά καθώς ήδη Ανόρθωση και ΑΕΚ εξέφρασαν την άποψη τους για επανέναρξη ενώ οι υπόλοιποι κρατούν διαφορετική στάση για την ώρα.

Οι επαφές του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με ομάδες και η συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ μέσα στις επόμενες μέρες θα καθορίσουν το πλαίσιο στο οποίο θα παρθούν οι αποφάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πιθανότερο είναι να συγκληθεί Γενική Συνέλευση και μάλιστα όχι με την μορφή τηλεδιάσκεψης αλλά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσία φυσικών προσώπων. Το πιθανότερο είναι να οριστεί για την ερχόμενη εβδομάδα και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα παρουσία των εκπροσώπων ομάδων Α’ κατηγορίας και μικρότερων κατηγοριών.

Δείτε επίσης: Από την αρχή «ΠΑΤΟΥΣΑΝ» πάνω στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…

Όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής τα δεδομένα το μέτωπο για διακοπή είναι ισχυρό αφού και οι πλειοψηφία των ομάδων μικρότερων κατηγοριών ευνοεί το σενάριο αυτό ενώ μόνο Ανόρθωση και ΑΕΚ έχουν εκφραστεί υπέρ της επανέναρξης. Οι ομάδες του Β’ γκρουπ είναι καθαρά υπέρ της διακοπής ενώ οι υπόλοιποι μεγάλοι δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση όμως η στάση τους δείχνει πως δεν θα τους χαλάσει η διακοπή (υπό κάποιες προϋποθέσεις).

Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει τελείως το σκηνικό και με την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης όλοι θα πρέπει να εκφράσουν ξεκάθαρα την άποψη τους, και εκεί θα παρθεί η οριστική απόφαση για διακοπή ή επανέναρξη.

Δείτε επίσης: Πρόβλεψη για ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ…

The post Κυπριακό ποδόσφαιρο: Ισχυρό το μέτωπο της διακοπής – ΑΠΟΦΑΣΗ μέσω Γενικής Συνέλευσης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top