Πάνε για επανέναρξη όμως βρήκαν θετικά τεστ στον κορωνοϊό

Πάνε για επανέναρξη όμως βρήκαν θετικά τεστ στον κορωνοϊό

Την ύπαρξη 10 θετικών κρουσμάτων σε συνολικά 1.724 τεστ που πραγματοποιήθηκαν στις δύο πρώτες κατηγορίες ανακοίνωσε η γερμανική Λίγκα.

Τα αποτελέσματα των πρώτων μαζικών τεστ για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε η γερμανική λίγκα που είναι υπεύθυνη για τις δύο επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας, ενημερώνοντας για συνολικά 10 θετικά στον κορωνοϊό κρούσματα.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε 36 ομάδες από την Πέμπτη και τα τεστ έφτασαν στα συνολικά 1.724 δείγματα, από παίκτες, προσωπικό, φυσικοθεραπευτές, τα οποία εξετάστηκαν στα πέντε ειδικά εργαστήρια της Γερμανίας.

Οι 10 που διαπιστώθηκαν θετικοί, έχουν ήδη τεθεί σε καθεστώς καραντίνας.

Όπως τονίζεται στην ενημέρωση, μέσα στη εβδομάδα αναμένεται δεύτερο μεγάλο κύμα από τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία των ατομικών προπονήσεων, πριν δοθεί το «OK» για τα ομαδικά προγράμματα.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πάνε για επανέναρξη όμως βρήκαν θετικά τεστ στον κορωνοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Τετάρτη τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες του τέως Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Γιάννη Νικολαΐδη, μετά και το πόρισμα για τους αερόσακους Takata, που συνέταξε η Ερευνητική Επιτροπή.