ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είδηση που προκαλεί… ΤΡΟΜΟ στους οπαδούς της Λίβερπουλ

Είδηση που προκαλεί… ΤΡΟΜΟ στους οπαδούς της Λίβερπουλ

Μόνο… τρόμο μπορεί να προκαλέσει στους οπαδούς της Λίβερπουλ η είδηση ότι ο Γερμανός τερματοφύλακας, Λόρις Κάριους, έλυσε τη συνεργασία του με την Μπεσίκτας και ότι θα επιστρέψει στην Αγγλική ομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελείωσε από Μπεσίκτας ο Κάριους, επιστρέφει Λίβερπουλ

Βέβαια, δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι ο Κάριους, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Λογικά θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, αφού όλο και κάποια ομάδα θα εκτιμήσει τις όποιες δυνατότητες του.

Να αγωνιστεί του χρόνου στη Λίβερπουλ πάντως, θιεωρείται απίθανο, αφού μετά την… αποκαρδιωτική απόδοση του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2018 απέναντι στη Ρεάλ, έχει “καεί”.

Πάντως, αυτή την στιγμή αυτό που πραγματικά “καίει” τα εκατομμύρια των οπαδών του Αγγλικού συλλόγου, είναι το τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο κρατούσαν και με τα… δύο χέρια, αφού απέμενε μόνο η μαθηματική εξασφάλιση του που θα έσπαγε και την κατάρα 30 ετών και εμφανίστηκε ο κορωνοϊός για να το θέσει εν αμφιβόλω.

Ι.Ι.

The post Είδηση που προκαλεί… ΤΡΟΜΟ στους οπαδούς της Λίβερπουλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top