ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Καθημερινότητα επιστρέφει σιγά σιγά – Η κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Καθημερινότητα επιστρέφει σιγά σιγά – Η κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απόγευμα που ξύπνησε στις μνήμες μας τις παλιές καλές ανοιξιάτικες μέρες αντικρίσαμε την Δευτέρα (04/05), στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Περισσότερα αυτοκίνητα στους δρόμους, πιο πολλοί άνθρωποι στα πεζοδρόμια, με μάσκες ή χωρίς και περισσότερη ζωή στο κόσμο.

Ήταν σίγουρα μια άλλη Δευτέρα, που μας έκανε να αισθανθούμε για πρώτη φορά την άνοιξη φέτος παρόλο που βρισκόμαστε στον τελευταίο της μήνα.

Μάσκες, έλεγχοι, και αποστάσεις είναι η νέα καθημερινότητα που διαμορφώνεται και πρέπει όλοι μας να συμμορφωθούμε με αυτή και να εκτιμήσουμε ακόμα και την πιο μικρή χαλάρωση έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας τις δύσκολες μέρες που περάσαμε όλοι τους τελευταίους δύο μήνες.

Δείτε τι επικρατούσε στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού το απόγευμα (04/05):

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερντογάν: «Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη «νότια» Κύπρο»

Ερντογάν: «Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη «νότια» Κύπρο»

«Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη νότια Κύπρο», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς σε σχέση με δήλωση, σύμφωνα με τους Τούρκους δημοσιογράφους, του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ότι θα τον προσκαλούσε να επισκεφθεί την Κυπριακή Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ. Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ακόμη τη στήριξή του σε λύση "δυο κρατών" στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE