Ετήσια αύξηση 1,6% κατέγραψε η κατανάλωση φυσικού αερίου την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020

Ετήσια αύξηση 1,6% κατέγραψε η κατανάλωση φυσικού αερίου την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020

Ετήσια αύξηση 1,6% στα 78,5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα κατέγραψε η κατανάλωση φυσικού αερίου στην Κίνα, την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC).

Κατά την ίδια περίοδο, η παραγωγή φυσικού αερίου έφτασε στα 47,8 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, καταγράφοντας ετήσια αύξηση 7,9% από την προηγούμενη χρονιά. Οι εισαγωγές φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 1,8% σε ετήσια βάση, στα 24,66 εκατομμύρια τόνους, σύμφωνα με την NDRC.

Εξάλλου, τα έσοδα των κινεζικών σιδηροδρόμων (China State Railway Group Co., Ltd.) κατέγραψαν ετήσια αύξηση 3,6% στα 1,13 τρισεκατομμύρια γουάν (περίπου 160 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2019, όπως ανέφερε η εταιρία στην ετήσια αναφορά της. Κατά την ίδια περίοδο, τα καθαρά κέρδη έφτασαν στα 2,52 δισεκατομμύρια γουάν, αυξημένα κατά 480 εκατομμύρια γουάν από την προηγούμενη χρονιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .