ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνοιξε το τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων με μόλις 1 υπάλληλο - Ουρές και διαμαρτυρίες από πολίτες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνοιξε το τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων με μόλις 1 υπάλληλο - Ουρές και διαμαρτυρίες από πολίτες

Σε συνέχεια του χθεσινού θέματος (Δευτέρα 4/5) που αφορούσε το τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Λάρνακας, το οποίο παρέμεινε κλειστό για το κοινό αφού δεν είχε προμηθευτεί τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό, επιστρέψαμε σήμερα για να δούμε εάν υπήρξαν οποιεσδήποτε αλλαγές.

Συγκεκριμένα το τμήμα άνοιξε σήμερα (Τρίτη 5/5) για το κοινό με αρκετή καθυστέρηση αφού όπως ανέφερε και η ανταποκρίτρια του Aloha, Κατερίνα Ιωάννου, η σηματοδότηση που αφορούσε τις αποστάσεις έγινε λίγο πριν τις 11:00.

Αρκετός κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στην ουρά συνέχισε να διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση ενώ το πρόβλημα επί της ουσίας ήταν το γεγονός πως λειτουργούσε μόλις ένα ταμείο, με μόνο έναν υπάλληλο.

Όπως ήταν εμφανές το τμήμα δεν έχει ακόμη χορηγηθεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό και οι υπάλληλοι του τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων Λάρνακας κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλεί ευθέως την Κύπρο για τις συμφωνίες με την Αίγυπτο η Τουρκία

Απειλεί ευθέως την Κύπρο για τις συμφωνίες με την Αίγυπτο η Τουρκία

Ευθείες απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή τις συμφωνίες που υπογράφηκαν με την Αίγυπτο για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων εξαπέλυσε η Άγκυρα, με «πηγές» του Υπουργείου Άμυνας να προειδοποιούν ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει όλες τις εξουσίες που έχει ως εγγυήτρια δύναμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE