Φινκ: «Μας βγήκε όπως το σχεδιάσαμε»

Φινκ: «Μας βγήκε όπως το σχεδιάσαμε»

Ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Α’ ημιχρόνου ο Τόρστεν Φινκ και ασφαλώς από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γερμανός προπονητής είπε τα εξής: «Μας βγήκε το πλάνο, όπως σχεδιάσαμε το παιχνίδι. Κερδίσαμε και ανεβήκαμε στην κορυφή μετά από καιρό. Το σημαντικό είναι ότι αυτά που κάναμε στις προπονήσεις τα κάναμε πράξη στο γήπεδο. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός, δεν ήμασταν και τόσο καλοί και αυτό οφείλεται στην κούραση, στους συνεχόμενους αγώνες. Έχουμε ακόμα δυο αγώνες αυτή την εβδομάδα. ‘Ήθελα να έχουμε τον ρυθμό του Α’ ημιχρόνου και να βάζαμε περισσότερα τέρματα. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, χρειάζεται όμως προσοχή. Θυμίζω τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Μίλαν-Λίβερπουλ το 2005 όταν η Μίλαν προηγήθηκε 3-0 και έχασε το τρόπαιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE