ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 25 άτομα σε 25 τετραγωνικά χωρίς παράθυρα

ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 25 άτομα σε 25 τετραγωνικά χωρίς παράθυρα

Φαίνεται πως τα διατάγματα σε σχέση με τα μέτρα αυτοπροστασίας, υπολείπονται λογικής σε αρκετές περιπτώσεις.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλύτερα όσοι ανήκουν στον κλάδο των δημόσιων συγκοινωνιών. Είναι ενδεικτικό το σχόλιο που έκανε ο διευθυντής προγραμματισμού ποιότητας και ελέγχου στην εταιρεία «Ζήνων Λεωφορεία Λάρνακας».

Ο κ. Ανδρέας Ευαγγέλου, για τον οποίο και ο λόγος, με παρέμβασή του στην εκπομπή Εξ΄ Αφορμής (Vouli.TV), ενημέρωσε μέσω γραπτού μηνύματος πως από τη στιγμή που δόθηκαν οδηγίες ώστε οι επιβάτες να είναι στο 50% της χωρητικότητας των λεωφορείων, προκαλείται σοβαρό πρόβλημα.

Εξήγησε ότι τα λεωφορεία είναι χωρητικότητας 50 ατόμων και το εμβαδό τους είναι 25 τετραγωνικά μέτρα. Αυτό συνεπάγεται σε κάποιες περιπτώσεις με 25 άτομα σε 25 τετραγωνικά μέτρα. Δηλαδή, 1 άτομο ανά τετραγωνικό μέτρο.

Κι όλα αυτά σε λεωφορεία χωρίς παράθυρα.

Άρα για ποιους κανόνες προστασίας κι αυτοπροστασίας μπορούμε να μιλούμε;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE