ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το αδίκημα για το οποίο εξετάζεται ο αδελφός της άτυχης Μαρίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το αδίκημα για το οποίο εξετάζεται ο αδελφός της άτυχης Μαρίας

Στη σύλληψη 23χρονου από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανθρωποκτονίας, προχώρησε χθες Τρίτη (05/05) η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα γύρω στις 5:45 το απόγευμα της Τρίτης (05/05) λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν την σκηνή, όπου εντόπισαν αναίσθητη 21χρονη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ. Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις εξετάσεις η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί θανάσιμα, μετά που δέχτηκε πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο που χειριζόταν ο 23χρονος.

Σημειώνεται ότι αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, σύμφωνα με τους οποίους ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, συνεπεία πυροβολισμού.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top