ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ: Ήρεμος κι απόλυτα συνειδητοποιημένος ο 21χρονος που παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος

ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ:  Ήρεμος κι απόλυτα συνειδητοποιημένος ο 21χρονος που παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος

Ήρεμος και απόλυτα συνειδητοποιημένος ήταν κατά τη μεταφορά του στο δικαστήριο ο 21χρονος από το Νεπάλ που συνελήφθη για τον φόνο του συνομίλικου ομοεθνούς του αργά το βράδυ της Τρίτης (05/05).

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Ο 21χρονος φοιτητής που οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας γύρω στις 10:30 το πρωί (06/05), το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερη κράτησης του, έδειχνε έτοιμος να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεών του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ: Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ο 21χρονος Νεπαλέζος φοιτητής - Υποστήριξε ότι τσακώθηκαν για εργασίες του σπιτιού  

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο o 21χρονος, παραδέχθηκε την ενοχή του για τον φόνο του επίσης 21χρονου Νεπαλέζου φοιτητή με τον οποίο συγκατοικούσε, καθώς το θύμα της υπόθεσης δέχθηκε θανάσιμη μαχαιριά.   

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρήστος Ανδρέου, δήλωσε ότι το θάνατο προκάλεσαν τραύματα με μαχαίρι.

Στην αρχική του κατάθεση, υποστήριξε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός προέκυψε μετά από τσακωμό που έγινε σε σχέση με τις εργασίες του σπιτιού.    

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE