Κύπριοι καταναλωτές προσοχή: Η λίστα με ακατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Κύπριοι καταναλωτές προσοχή: Η λίστα με ακατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επικίνδυνα προϊόντα, τα οποία δεν ικανοποιούν την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) αυτά τα προϊόντα είναι επικίνδυνα.

Περισσότερες πληροφορίες τα εν λόγω προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX:

http://ec.europa.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί το καταναλωτικό κοινό, σε περίπτωση που εντοπίσει τα πιο πάνω προϊόντα στην Κυπριακή αγορά, να ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος στα τηλέφωνα 22405604 ή 22405663.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE