ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΤΟΝΟΣ ο «Σόφο» για τις κινήσεις Νεοφυτίδη – Απάντησε και σε Χαμπουλλά (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΕΝΤΟΝΟΣ ο «Σόφο» για τις κινήσεις Νεοφυτίδη – Απάντησε και σε Χαμπουλλά (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (06-05-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το πως έχουν τα πράγματα για τη διακοπή ή την επανέναρξη των διοργανώσεων της ΚΟΠ: «Πολλοί δημοσιογράφοι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά έχει πράγματα που πρέπει να απαντηθούν. Η κυβέρνηση δηλώνει αδιαφορία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, εγώ θα πάω στους ποδοσφαιριστές μου και αν αναλαμβάνουν την ευθύνη για να παίξουν μπάλα τότε θα ψηφίσω θετικά αν όχι τότε θα είμαι αρνητικός. Θα μιλήσω στους ποδοσφαιριστές και θα τους πω ξεκάθαρα ότι αν θέλουν ν’ αγωνιστούν, τότε η ευθύνη για το ότιδηποτε συμβεί θα είναι αποκλειστικά δική τους, θα ζητήσω κι έγγραφο για αυτό.
Ο προεδρος του ΠΑΣΠ είναι εύκολο να παίζει το παιχνίδι που παίζει και τα συμφέροντα, όσοι δουλεύουν μαζί μου έχουν τον ανάλογο σεβασμό. Θα παω να ψηφίσω αφού διαβουλευτώ πρώτα με τους παίκτες μου. Για μένα είναι επικίνδυνο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όμως αν θέλουν επαναλαμβάνω η ευθύνη θα είναι δική τους».

-«Εγώ ως ΑΕΛ θα στείλω επιστολή στην κυβέρνηση και θα λέω ότι σε περίπτωση που έχουμε επανέναρξη και συμβεί οτιδήποτε με εργοδοτούμενους της ΑΕΛ, θα πρέπει ν’ αναλάβουνε ευθύνες για να μας αποζημιώσουν. Η ΚΟΠ θα λάβει την απόφαση για διακοπή ή επανέναρξη. Όλοι πρέπει να λάβουν υπόψη το θέμα υγείας. Αυτοί που έχουν άμεσα τον μεγαλύτερο κίνδυνο είναι οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες τους. Ο ΠΑΣΠ θα έπρεπε να είχε ως ανώτατη αρχή αυτό για να ζητήσει επανέναρξη ή όχι. Το θέμα με τα συμβόλαια δεν έχουν να κάνουν με το αν θα αρχίσει ή όχι το πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας δεν είναι εξωγήινοι, αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και όλοι είναι έτοιμοι για μειώσεις και αναπροσαρμογές. Τα κίνητρα του ΠΑΣΠ είναι άλλα και δεν μπορώ να πω τώρα».

-«Αυτά όλα τα σούπερ συνδικαλιστικά που προσπαθήσει να πουλήσει ο ΠΑΣΠ για μένα δεν είναι σωστά. Κατηγορεί τα σωματεία ότι έχουν άλλους σκοπούς. Εδώ έχω έκθεση με ρίσκα, Γερμανία εμφανιστήκαν κρούσματα, θα περιμένω γνωμάτευση από τους παίκτες μου. Αν οι παίκτες μου θέλουν να παίξουν θα ψηφίσω υπέρ, αν όχι θα ψηφίσω εναντίον με κύριο γνώμονα την υγεία της ομάδας μου».

-«Να το ξεκινήσουμε και μετά να το σταματήσουμε; Θα παίζουμε κουμέρες; Εγώ με τον ΠΑΣΠ δεν έχω καμία σχέση, έχω σχέση με τους παίκτες μου».

Για την πρόταση που έκανε προ καιρού και την… αντίδραση στην τηλεδιάσκεψη του Ευγένιου Χαμπουλλά: «Η πρόταση που έκανα, είπα ότι το πιο δίκαιο είναι να τερματιστεί και τότε η κυβέρνηση το τερμάτισε. Τα χτυπήματα είναι ποιοι θα πάνε Ευρώπη και ποιοι άνοδο και διαβάθμιση. Και εγώ και η ΑΕΚ έχουμε το chance για Ευρώπη, ο κ. Χαμπουλάς αν ήταν πρώτος θα τα δέχετουν όλα, δεν έχω καμία αμφιβολία. Θεωρώ δίκαιο που σταματήσαμε και οι ομάδες που μπορούσαν να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο να έπαιρναν κάποια αποζημίωση. Δεν συζητήσαμε ούτε για ποσοστά ούτε για ποσά. Ο κ. Χαμπουλάς πρέπει να πάει στην ιστορία για να δει πως αντιμετωπίστηκε η ομάδα του από την Λεμεσό. Γι’ αυτό θέλει να παίξει. Ο καθένας είναι ανάλογα με τα συμφέροντα του».

 

 

The post ΕΝΤΟΝΟΣ ο «Σόφο» για τις κινήσεις Νεοφυτίδη – Απάντησε και σε Χαμπουλλά (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top