ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπριανού: «Πρέπει να καταλάβουν όμως και αυτοί, ότι…»

Κυπριανού: «Πρέπει να καταλάβουν όμως και αυτοί, ότι…»

Ο Κύπριος επιθετικός του Οθέλλου Αθηαίνου, Ανδρέας Κυπριανού, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (06-05-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Έχετε πάρει και εσείς τα λεφτά από την ΚΟΠ; «Μίλησα και με την υπόλοιπη ομάδα και έχουν πάρει το κονδύλι. Ήμουν στους άτυχους και περιμένουμε να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τα έχουν πάρει όλα»

Είναι με το σχέδιο της κυβέρνησης;
 «Ναι αυτό με την πλήρη αναστολή της λειτουργίας».

Για ποιο μισθό πρόκειται;
 «Του Μαρτίου. Μας μίλησε ο πρόεδρος και ήταν συνεπέστατος. Για τον Μάρτιο θα πάρουμε το κονδύλι μέσω της κυβέρνησης. Το 60% του μισθού μας. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε όταν πάμε πίσω, αν πάμε πίσω».

Με το υπόλοιπο του συμβολαίου τι θα γίνει;
 «Καταλαβαίνουμε ότι όλοι είναι σε δύσκολη θέση. Πρέπει να καταλάβουν όμως και αυτοί, ότι για τους ποδοσφαιριστές, είναι η δουλειά μας. Πως θα ζήσουμε χωρίς μισθό; Πρέπει να καταλάβουν τα σωματεία ότι ζούμε από αυτό».

Μπορείτε να μπείτε στο σχέδιο της κυβέρνησης και για τους υπόλοιπους μήνες;
 «Σκέφτονται να μπούμε και στο επόμενο σχέδιο».

Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και την κόντρα των ομάδων με τον ΠΑΣΠ:
 «Όλη η ιστορία με τον ΠΑΣΠ είναι αδικαιολόγητη. Ο ΠΑΣΠ είναι ο μοναδικός σύνδεσμος που προσπαθεί να επιλύσει καθημερινά προβλήματα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον ΠΑΣΠ στο πλευρό μας. Είναι σε επικοινωνία μαζί μας και προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη στάση του. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το σύνδεσμο μας».

Για το ότι ο ΠΑΣΠ κατηγορήθηκε ότι κάνει παρεμβολές:
 «Οι σύνδεσμοι των κανονικών δουλειών δεν το κάνουν; Δεν προσπαθεί ο κάθε σύνδεσμος για το καλύτερο; Η ΣΕΚ και η ΠΕΟ δεν προσπαθούν; Κάποια σωματεία έχουν επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση για οριστική διακοπή. Βλέπουμε ότι έχουν  ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις σε Ελλάδα και Αγγλία και σε άλλες χώρες. Διερωτόμαστε γιατί να μην ξεκινήσουμε και εμείς που είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Ο κ. Κωστρίκης λέει ότι καθημερινά ότι πάμε καλά. Τελικά είναι θέμα υγείας, ή ότι είναι για να γλιτώσουν κάποια λεφτά. Εγώ πάντα στη ζωή μου λέω αυτό που πιστεύω. Είναι ξεκάθαρο. Θέλουν να γλιτώσουν λεφτά. Έπρεπε ήδη να έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις. Αν τον Αύγουστο, έρθει ξανά αυτό το κακό που έκανε τεράστια ζημιά, τι θα κάνουμε, θα ξανακλείσουμε;»

Είναι λειτουργικό να γίνονται προπονήσεις υπό τις συνθήκες που αναφέρει το Υπουργείο Υγείας;
 «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και θα πρέπει να μπούμε σε επαφές. Δεν μπορώ όμως να μην χρησιμοποιήσω το γυμναστήριο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να κριθούν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν γίνει αυτό, κάποιες ομάδες θα αδικηθούν, κάποιες θα ευνοηθούν. Αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα θα ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων 15 χρόνων».

The post Κυπριανού: «Πρέπει να καταλάβουν όμως και αυτοί, ότι…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top