Πορτογαλία: Τέλος η σεζόν στη Β’ κατηγορία, ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες

Πορτογαλία: Τέλος η σεζόν στη Β’ κατηγορία, ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, με την ομοσπονδία της χώρας να προβιβάζει τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στην Πριμέιρα Λίγκα.

Έντεκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, η Β’ κατηγορία ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας διακόπηκε οριστικά. Η ποδοσφαιρικιή ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να γράψει τον επίλογο και να μη μπει στη διαδικασία για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους υπό τον φόβο του κορωνοϊού, με τις δύο πρώτες ομάδες να προβιβάζονται στην Πριμέιρα Λίγκα.

Έτσι, η Νασιονάλ και η Φαρένσε θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, καθώς η βαθμολογία της 12ης Μαρτίου (ημερομηνία στην οποία διακόπηκε το πρόγραμμα) είναι η τελική. Η ομάδα της Μαδέιρα και εκείνη του Αλγκάρβε βρίσκονταν στις δύο πρώτες θέσεις και μετά από επαφές της ομοσπονδίας με την UEFA κέρδισαν την άνοδό τους και επίσημα.

Πηγή: Sport24.gr

The post Πορτογαλία: Τέλος η σεζόν στη Β’ κατηγορία, ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE