LIFESTYLE

Τον Σεπτέμβριο επιστρέφει το «Καφέ της Χαράς»

Τον Σεπτέμβριο επιστρέφει το «Καφέ της Χαράς»

Μπορεί στην Κύπρο να μην έχει προβληθεί ακόμα ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς», ωστόσο στην Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού αναγκάζει τη Διοίκηση του σταθμού να αλλάξει τα αρχικά σχέδιά της.

Το «Καφέ» θα άνοιγε για τους τηλεθεατές μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν αλλά είχε πάρει το «πράσινο φως» για να συνεχίσει με καινούργια επεισόδια και την επόμενη σεζόν, όπου θα ολοκληρωνόταν η ιστορία. Όμως, τα γυρίσματα διακόπηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού ενώ λόγω των έκτακτων μέτρων δεν θα προλάβουν να γυρίσουν επεισόδια για την τρέχουσα σεζόν. Επειδή τα γυρίσματα γίνονται εκτός Αττικής και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα απαγορεύεται ακόμα η μετακίνηση εκτός Νομού, η Διοίκηση του ΑΝΤ1 μαζί με την εταιρεία παραγωγής αποφάσισαν τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, όπερ σημαίνει ότι δεν θα προλάβουν να έχουν επεισόδια για την τρέχουσα σεζόν.

Έτσι ,λοιπόν, αποφάσισαν να εντατικοποιήσουν τα γυρίσματα τους καλοκαιρινούς μήνες με σκοπό να ολοκληρώσουν τη σειρά και να μην… ανησυχούν για -φευ!- νέα μέτρα στις αρχές του φθινοπώρου. Βέβαια, μπορεί η πετυχημένη σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά να μην συνεχίσει τη φετινή σεζόν αλλά το «Καφέ της Χαράς» θα ανοίξει την επόμενη σεζόν κι είναι σίγουρο πως θα δώσει ξανά χαρά στους τηλεθεατές!

Πηγή: Melasblog

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top