Στις 56 οι καταγγελίες πεζών και οδηγών για παραβιάσεις περιοριστικών μέτρων

Στις 56 οι καταγγελίες πεζών και οδηγών για παραβιάσεις περιοριστικών μέτρων

Η Αστυνομία προέβη σε 56 καταγγελίες πεζών και οδηγών για παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού από 7.058 ελέγχους που διενεργήθηκαν παγκύπρια μεταξύ 06:00 και 18:00, της Τετάρτης 6/5.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία στη Λευκωσία από 2.135 ελέγχους έγιναν 13 καταγγελίες, στη Λεμεσό από 851 έγιναν 7 καταγγελίες, στη Λάρνακα από 1.061 ελέγχους έγιναν 6 καταγγελίες, στην Πάφο από 1.270 ελέγχους έγιναν 12 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο από 1.001 ελέγχους έγιναν 17 καταγγελίες και στην περιοχή Μόρφου από 202 ελέγχους χωρίς να προκύψει κάποια παράβαση.

Μία καταγγελία έκανε το Τμήμα Τροχαίας από 52 ελέγχους που διενέργησε παγκύπρια, ενώ από 36 ελέγχους που έκανε η ΜΜΑΔ δεν διαπιστώθηκαν οποιεσδήποτε παραβάσεις.

Σε σχέση με τα υποστατικά, ελέγχθηκαν 1.890 παγκύπρια με 6 παραβάσεις, οι 5 εκ των οποίων στην Λάρνακα και η 1 στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE