ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέδρασε 32χρονος από τα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας -Το είχε προσχεδιασμένο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέδρασε 32χρονος από τα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας -Το είχε προσχεδιασμένο

07:46 (07/05) - Κρατούμενος απέδρασε στις 23:00 το βράδυ από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας.

Πρόκειται για 32χρονο από την Ινδία, ο οποίος μάλιστα φέρεται να το είχε προσχεδιάσει.

Ο κρατούμενος είχε πει ότι δεν ένιωθε καλά σε αστυνομικό του σταθμού. Ο τελευταίος του ετοίμασε ζεστό ρόφημα και όταν άνοιξε την πόρτα για να του το δώσει, ο Ινδός των έσπρωξε βίαια και τον έριξε κάτω.

Εν συνεχεία βγήκε έξω από την πόρτα της κουζίνας του αστυνομικού σταθμού, πήδηξε πάνω από το περιτοίχισμα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 32χρονος καταζητείται από την πρώτη στιγμή και εντός της ημέρας (07/05) η Αστυνομία θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE