ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέδρασε 32χρονος από τα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας -Το είχε προσχεδιασμένο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέδρασε 32χρονος από τα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας -Το είχε προσχεδιασμένο

07:46 (07/05) - Κρατούμενος απέδρασε στις 23:00 το βράδυ από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας.

Πρόκειται για 32χρονο από την Ινδία, ο οποίος μάλιστα φέρεται να το είχε προσχεδιάσει.

Ο κρατούμενος είχε πει ότι δεν ένιωθε καλά σε αστυνομικό του σταθμού. Ο τελευταίος του ετοίμασε ζεστό ρόφημα και όταν άνοιξε την πόρτα για να του το δώσει, ο Ινδός των έσπρωξε βίαια και τον έριξε κάτω.

Εν συνεχεία βγήκε έξω από την πόρτα της κουζίνας του αστυνομικού σταθμού, πήδηξε πάνω από το περιτοίχισμα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 32χρονος καταζητείται από την πρώτη στιγμή και εντός της ημέρας (07/05) η Αστυνομία θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE