Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Οι Σαουδάραβες θέλουν να αγοράσουν τη Νιούκαστλ και να “απλώσουν” πολλά εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να την καταστήσουν μια μεγάλη δύναμη στην Premier League. Αυτός είναι ο στόχος και εφόσον προχωρήσει το deal, είναι διατεθειμένοι να φτιάξουν μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικεί τίτλους.
Για να γίνει βέβαια αυτό, το πρώτο και κύριο είναι να έρθει ένας προπονητής πρώτης γραμμής, ο οποίος να μπορεί να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον άλλοτε προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος σύμφωνα με νέο δημοσίευμα είναι κοντά στη Νιούκαστλ.
Η ιστοσελίδα “le10sport.com” αναφέρει πως ο Αργεντινός κόουτς βρίσκεται κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν είναι το πρώτο δημοσίευμα που κάνει λόγο για στενό μαρκάρισμα, το οποίο φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος.
Από εκεί και πέρα, η Νιούκαστλ κοιτάζει και τη μεταγραφική αγορά, με τον Καλιντού Κουλιμπαλί να είναι μεγάλος στόχος και προσφέρει 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον αμυντικό της Νάπολι, προκειμένου να αφήσει τους παρτενοπέι και τον ιταλικό Νότο, μετακομίζοντας στην Αγγλία.
Πηγή: Sport24.gr
The post Πλησιάζει ο Ποτσετίνο, θέλει Κουλιμπαλί appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις