ΔΗΛΩΣΗ για τη συμφωνία Κυπριακής ομάδας με παίκτες – «Δεν θα πληρωθούν τον Ιούνιο»!

ΔΗΛΩΣΗ για τη συμφωνία Κυπριακής ομάδας με παίκτες – «Δεν θα πληρωθούν τον Ιούνιο»!

Ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΠ, Πάρης Σπανός, στη διαδικτυακή δημοσιογραφική διάσκεψη του συνδέσμου το μεσημέρι της Πέμπτης (07-05-2020) ανέφερε το εξής: 

«Δεν μπορούμε να καθορίσουμε τη ζημιά, αλλά μπορούμε να την υπολογίσουμε. Τα εισιτήρια δεν αποτελούν σοβαρή ζημιά εκτός από την Ομόνοια και την Ανόρθωση. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις τα έσοδα των εισιτηρίων είναι ασήμαντο έσοδο. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας αν είναι μεγάλη ή μικρή ζημιά. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν τη δική τους θυσία για τον μήνα Ιούνιο. Έχει αποδειχθεί από την ΑΕΚ ότι οι παίκτες είναι συνεργάσιμοι, αφού δέχθηκαν να μην πληρωθούν τον Ιούνιο»

The post ΔΗΛΩΣΗ για τη συμφωνία Κυπριακής ομάδας με παίκτες – «Δεν θα πληρωθούν τον Ιούνιο»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE