ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτσι έγινε το θανατηφόρο με θύμα τον άτυχο Σωκράτη- Αφέθηκε ελέυθερος ο 70χρονος οδηγός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτσι έγινε το θανατηφόρο με θύμα τον άτυχο Σωκράτη- Αφέθηκε ελέυθερος ο 70χρονος οδηγός

Ένας νεκρός, ο 62χρονος Σωκράτης Χριστοδούλου και μια ελαφρά τραυματισμένη ήταν ο απολογισμός νέου, τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε  το βράδυ της Πέμπτης 7/5 γύρω στις 20:30 στην Λευκωσία.

        
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στην οδό Ιδαλίου, περιοχή Καλλιθέας με κατεύθυνση από Καλλιθέα προς Λατσιά. 

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος κινείτο πεζός μαζί με την 60χρονη σύζυγό του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγείτο από 70χρονο, κτύπησε και παρέσυρε τους δυο πεζούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 62χρονο και την 60χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του 62χρονου. Η 60χρονη τραυματίστηκε ελαφρά και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ο οδηγός συνελήφθη και αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πολύ πιθανόν ένας από τους κύριους λόγους πρόκλησης του δυστυχήματος να είναι και ο ελλειπής φωτισμός στον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς το ζευγάρι που είχει βγει για περπάτημα φαίνεται να περπατούσε στην άκρη του δρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βασιλικό: Υπό πίεση για τα 67 εκατ. ευρώ που ζητά η ΕΕ - Το Υπουργείο Ενέργειας περιμένει νομική συμβουλή

Βασιλικό: Υπό πίεση για τα 67 εκατ. ευρώ που ζητά η ΕΕ - Το Υπουργείο Ενέργειας περιμένει νομική συμβουλή

Σε αναμονή της νομικής συμβουλής σε σχέση με το αίτημα του χρηματοπιστωτικού οργανισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, CINEA, για επιστροφή της χορηγίας, ύψους 67 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε για το τερματικό στο Βασιλικό, βρίσκεται το Υπουργείο Ενέργειας, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο αρμόδιος Υπουργός Γιώργος Παπαναστασίου. Ο κ. Παπαναστασίου είπε ότι η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας θα λάβει συμβουλές από τους Βρετανούς ειδικούς που τις συμβουλεύουν και «θα αποφασίσουμε πώς θα λειτουργήσουμε σαν Υπουργείο Ενέργειας, πλέον, μετά από τη νομική συμβουλή». Ερωτηθείς αν υπάρχει και το ενδεχόμενο έφεσης επί της απόφασης, ο κ. Παπαναστασίου είπε ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», αλλά πρέπει πρώτα να έχουμε τη νομική συμβουλή και στη συνέχεια να εξετάσουμε πως θα προχωρήσουμε. Αναφερόμενος στο ιστορικό της υπόθεσης, ο Υπουργός Ενέργειας είπε ότι το θέμα αυτό εξελίσσεται τον τελευταίο χρόνο και προέκυψε από καταγγελία προφανώς για την κατακύρωση της προσφοράς στην κινεζική κοινοπραξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE