ΠΑΦΟΣ: Την «πάτησε» μέσω διαδικτύου 28χρονη- Πλήρωσε 2.000 ευρώ για ποδήλατο αλλά την ξεγέλασαν- Καταζητείται 34χρονος

ΠΑΦΟΣ: Την  «πάτησε» μέσω διαδικτύου 28χρονη- Πλήρωσε 2.000 ευρώ για ποδήλατο αλλά την ξεγέλασαν- Καταζητείται 34χρονος

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση της απάτης με ηλεκτρονικό υπολογιστή και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 34χρονου .

Όπως διαφαίνεται, ο 34χρονος φέρεται να απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από 28χρονη Ε/κ η οποία παρήγγειλε ένα ποδήλατο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η παραγγελία έγινε από αγγλική ιστοσελίδα ενώ για την υπόθεση έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή στην Βρετανία .

Ακολούθως μετά από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία σε συνεργασία με τις βρετανικές αρχές εντοπίστηκε ο λογαριασμός και  πίσω απ’ αυτόν ο 34χρονος,  ο οποίος  καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE