ΚΥΠΡΟΣ: Άλλα οκτώ πρόσωπα έβγαλαν χρήματα από τον λογαριασμό τους για παράβαση των διαταγμάτων

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλα οκτώ πρόσωπα έβγαλαν χρήματα από τον λογαριασμό τους για παράβαση των διαταγμάτων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Παρασκευή 08/05, χρηματικές ποινές σε οκτώ άτομα για παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Δικαστήριο επέβαλε στα οκτώ άτομα χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους €2850, με χαμηλότερη ποινή τα €150 και ψηλότερη τα €500.

Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν οκτώ χωριστές υποθέσεις για παράβαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE