ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον έχουν… «ΓΡΑΜΜΕΝΟ στα παλιά τους τα παπούτσια» – Δεν ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ η ομάδα που… ΑΝΤΙΔΡΑ

Τον έχουν… «ΓΡΑΜΜΕΝΟ στα παλιά τους τα παπούτσια» – Δεν ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ η ομάδα που… ΑΝΤΙΔΡΑ

Όπως αναφέρει η πρωινή ανακοίνωση του Άρη, κανένας δεν επικοινώνησε μαζί τους, ούτε πρόσκληση πήραν, για την Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ που θα ξεκινήσει η ώρα 14:30 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Άρη για τον παραγκωνισμό του – Τι ζητά από την ΚΟΠ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μοναδικός…. ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ χωρίς φόβο, αλλά με θάρρος και τόλμη

Όσο και να… φωνάζει εδώ και μέρες ο Άρης, όσο και να ζητά επιστροφή στην ενεργό δράση και όλα να κριθούν εκεί που πρέπει στο γήπεδο, τελικά από την ΚΟΠ ουδείς θέλησε να έχει και αυτή τη «φωνή» στην Άτυπη Γενική Συνέλευση, όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Άρης, ένα σωματείο που ιδρύθηκε από το 1930, με τη δική του ιστορία, στις διοργανώσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, δεν θα είναι παρών σε μία τέτοια σημαντική συνέλευση.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά, τα υπόλοιπα ο καθένας μπορεί να τα κρίνει και να πει τα δικά του κάτω από τον δικό του φακό…

Από ότι έμαθε η στήλη στην Άτυπη Συνέλευση θα είναι οι προέδροι Ερμή, Αλκής, καθώς ο εκπρόσωπος των μικρών κατηγοριών στην ΚΟΠ.

Σ.Ν.

The post Τον έχουν… «ΓΡΑΜΜΕΝΟ στα παλιά τους τα παπούτσια» – Δεν ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ η ομάδα που… ΑΝΤΙΔΡΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top