Ο ΣΤΕΚ καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις

Ο ΣΤΕΚ καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) καλεί τους βουλευτές όπως προχωρήσουν την ερχόμενη βδομάδα στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κρατικές εγγυήσεις, εάν θέλουν, όπως αναφέρει, «η τουριστική βιομηχανία να εξακολουθήσει να είναι πυλώνας ανάπτυξης και ευημερίας του λαού μας».

Σε  ανακοίνωση την Παρασκευή 08/05 ο ΣΤΕΚ αναφέρει ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των παραγωγικών επιχειρήσεων εργάζεται με πιστωτικές διευκολύνσεις» και προσθέτει ότι «η τουριστική βιομηχανία είναι η πρώτη οικονομική δραστηριότητα που έχει πληγεί και η τελευταία που θα ανακάμψει».
 
Επίσης, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι «η ξενοδοχειακή βιομηχανία ενώ βρίσκεται σε πλήρη αναστολή εργασιών καλείται να καταβάλει το 10% του μισθού των υπαλλήλων της καθώς και άλλα γενικά έξοδα».

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE