Πάνω από 31.000 θάνατοι στο ΗΒ - Aνάμεσά τους βρέφος έξι εβδομάδων

Πάνω από 31.000 θάνατοι στο ΗΒ - Aνάμεσά τους βρέφος έξι εβδομάδων

Πάνω από τις 31 χιλιάδες έχει ανεβεί ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο, εντός και εκτός νοσοκομείων, με βάση τα νεότερα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, το 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 626 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αυξάνοντας τον τραγικό απολογισμό στους 31.241 νεκρούς.

Μεταξύ των θυμάτων που ανακοινώθηκαν σήμερα περιλαμβάνεται και ένα βρέφος μόλις έξι εβδομάδων, που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αγγλίας έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε το NHS Αγγλίας, το βρέφος έπασχε από σοβαρό νόσημα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν αυτό είχε εντοπιστεί ήδη κατά την κύηση ή μετά από τη γέννηση.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 4.649 σε μία ημέρα έως τις 9 το πρωί της Παρασκευής, φτάνοντας τα 211.364.

Ο αριθμός των νοσηλευομένων φορέων του ιού μειώθηκε κατά 900 σε μία ημέρα, πέφτοντας στους 11.788. Πρόκειται για μείωση της τάξης του 18% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.