Η ατάκα του Πουλλαΐδη που κάνει «μπαμ» για Καμίνσκι

Η ατάκα του Πουλλαΐδη που κάνει «μπαμ» για Καμίνσκι

​Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ ο πρόεδρος της «Κυρίας» Χρίστος Πουλλαΐδης μπήκε στο αυτοκίνητο του έτοιμος να αναχωρήσει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» φανερά ικανοποιημένος και ανακουφισμένος.

Οπαδός της Ανόρθωση τον πλησιάζει και του λέει: «Πρόεδρε σε παρακαλώ. Κράτα τον Καμίνσκι. Κάνε ότι περνά απ’ το χέρι σου να μείνει. Αν χρειαστεί δώσε 4 εκατομμύρια στην Άντερλεχτε και χτίσε πάνω του. Μπορεί να τον πουλήσεις 12 εκατομμύρια στο μέλλον!».

Ο κ. Πουλλαΐδης γύρισε το βλέμμα του στον οπαδό της Ανόρθωσης και με ένα πλατύ χαμόγελο του είπε: «Να ξέρετε ότι αν καταφέρουμε και κρατήσουμε τον Καμίνσκι για ένα ακόμη χρόνο δανεικό θα είναι μεγάλη επιτυχία της διοίκησης. Ο ίδιος θέλει να μείνει αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE