Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές!

Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές!

Μετά τo νέο διάταγμα για προπονήσεις ανά πεντάδες, από το Υπουργείο Υγείας, οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές έπιασαν δουλειά.

Ήδη, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση επέστρεψαν στο γήπεδο για να προπονηθούν, η Ομόνοια θα αρχίσει και αυτή από αύριο Σάββατο (9/5), ενώ στον Απόλλωνα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ ακόμα δεν έχουν δώσει οδηγίες για προπόνηση.

Παρόλα αυτά, είναι θέμα χρόνου και οι υπόλοιπες ομάδες να βγουν στο γήπεδο και να επιστρέψουν σε περιβάλλον δουλειάς.

The post Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE