Θα τα ΞΑΝΑΠΟΥΝ με Αναστασιάδη!

Θα τα ΞΑΝΑΠΟΥΝ με Αναστασιάδη!

Στην ανακοίνωση της η ΚΟΠ, μετά τις αποφάσεις μετά το τέλος της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης, τονίζουν πως θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια πριν να πάρουν την τελική απόφαση και για αυτό τον λόγο, θα υπάρξει συνάντηση με τον ΠτΔ, Νίκο Αναστασιάδη και τους αρμόδιους υπουργούς.

Διαβάστε επίσης: Οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της ΚΟΠ – Σε αναμονή για την Α’ Κατηγορία, τα υπόλοιπα κλειστά!

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στη σημερινή του συνεδρία αποφάσισε όπως εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πριν τη λήψη τελικής απόφασης για επανέναρξη ή διακοπή του Πρωταθλήματος Cyta 2019-2020.

Για το σκοπό αυτό, αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής μαζί με Προέδρους Σωματείων θα επιδιώξει να έχει άμεσα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους Υπουργούς για διευκρίνιση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν θέματα υγείας όλων των εμπλεκομένων στο άθλημα του ποδοσφαίρου».

The post Θα τα ΞΑΝΑΠΟΥΝ με Αναστασιάδη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE