ΠΑΦΟΣ: Τέθηκε κακόβουλα φωτιά σε όχημα 47χρονης

ΠΑΦΟΣ: Τέθηκε κακόβουλα φωτιά σε όχημα 47χρονης

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία γύρω στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου (09/05) μετά από πληροφορία ότι εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα στην περιοχή της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην σκηνή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία μέλη της οποίας κατέσβησαν την φωτιά στο όχημα, στο οποίο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Στην σκηνή με το πρώτο φως της ημέρας μετέβησαν μέλη της πυροσβεστικής, της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας για περαιτέρω εξετάσεις. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σε κατάθεση της στην Αστυνομία η ιδιοκτήτρια του οχήματος, Ε/κ ηλικίας 47 ετών ανέφερε πως δεν έχει διαφορές με κανέναν.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE