ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ποδοσφαιριστές της Μίλαν είχαν προσβληθεί από κορονοϊό»

«Ποδοσφαιριστές της Μίλαν είχαν προσβληθεί από κορονοϊό»

Ποδοσφαιριστές της Μίλαν, είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον πρόεδρο των «ροσσονέρι», Πάολο Σκαρόνι.

Αισιόδοξος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος είναι ο πρόεδρος της Μίαλν, Πάολο Σκαρόνι παρά το γεγονός πως ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν θετικοί στον Covid-19.

«Στο Μιλάνο έχουμε ορισμένους παίκτες οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον κορoνοϊό και τώρα είναι στη διαδικασία της ανάρρωσης» τόνισε αρχικά ο Σκαρόνι, χωρίς να κατονομάσει τους νοσούντες και πρόσθεσε πως «…μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω πως οι Μαλντίνι, πατέρας και γιος, είναι πλέον καλά. Το Μιλανέλο (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Μίλαν) είναι ανοικτό και έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, διατηρώντας τις αποστάσεις και τους κανόνες. Προχωράμε προς την επανεκκίνηση.

Πρέπει όλοι μας να συνηθίσουμε να ζούμε με τον ιό και αυτό ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε… ακίνητοι μέχρι να μηδενιστούν τα κρούσματα. Βασικά μπορούμε να υιοθετήσουμε τη γερμανική φόρμουλα, που απαιτεί από εκείνους που έχουν προσβληθεί να μπαίνουν σε καραντίνα και οι υπόλοιποι να συνεχίζουν κανονικά».

gazzetta.gr

The post «Ποδοσφαιριστές της Μίλαν είχαν προσβληθεί από κορονοϊό» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top