ΚΥΠΡΟΣ

Η κοινή γραμμή του ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο

Η κοινή γραμμή του ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο

Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 3-0 της Ομόνοιας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, δίνει μεγάλο προβάδισμα στο συγκρότημα του Τόρστεν Φινκ.

Παρόλα αυτά, στον ΑΠΟΕΛ προσεγγίζουν το παιχνίδι με κάθε σοβαρότητα και γνωρίζουν πολύ καλά, πως απαγορεύονται τα πανηγύρια πριν την λήξη του επαναληπτικού. Μπορεί στην ομάδα να θέλουν πολύ την πρόκριση στον τελικό, θα πρέπει ωστόσο να το αποδείξουν και στον επαναληπτικό.

Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωση, ούτε και για εφησυχασμό. Η κοινή γραμμή όλων στην ομάδα, είναι πως θα πάνε με συγκέντρωση, λες και είναι ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας. Ενδεικτικές ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του Τόρστεν Φινκ, που παραδέχθηκε πως η ομάδα του πήρε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά πρόσθεσε:

«Θυμίζω τον τελικό του Champions League Μίλαν – Λίβερπουλ το 2005, όταν η Μίλαν προηγήθηκε με 3-0 και έχασε το τρόπαιο».

Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, τόνισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:

«Αυτή τη στιγμή περιοριζόμαστε στο κύπελλο, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιγνίδι αυτό με την Ομόνοια και εκεί επικεντρωνόμαστε. Δεν θέλουμε να χάσουμε την πρόκριση, θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε ξανά το τρόπαιο. Πάμε στον αγώνα της Τετάρτης ξεκινώντας από το 0-0».

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top