ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Σχολιάζει το ‘ξεκλείδωμα‘ - ‘Υποκριτές, οι εκκλησίες, με έλεγχο, σας ενοχλούν να λειτουργούν’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Σχολιάζει το ‘ξεκλείδωμα‘ - ‘Υποκριτές, οι εκκλησίες, με έλεγχο, σας ενοχλούν να λειτουργούν’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολιτευόμενων κομμάτων και βουλευτών, για τα μέτρα σταδιακής άρσης των περιορισμών.

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Παύλος Μυλωνάς, με ανάρτησή του επαναφέρει το ζήτημα του ‘ανοίγματος’ των Εκκλησιών, αντιπαραβάλλοντας το με το άνοιγμα μετάλων πολυκαταστημάτων που, ομολογουμένως, προσεκλύουν μεγάλο αριθμό πολιτών. Χωρίς, μάλιστα, να είναι εφικτός ο επισταμένος έλεγχος.

Η δήλωση του Παύλου Μυλωνά:

Απείχα από τις αναρτήσεις για πολύ καιρό. Δεν ήταν σωστό στον "πόλεμο" να υπάρχουν γκρίνιες. Όμως τώρα μπορώ. Οι φώτογραφιες είναι από τους καταμεστους χώρους στάθμευσης πολύ καταστήματος. Τουλάχιστον 400 αυτοκίνητα. Υποκριτες, οι εκκλησίες με 10 ή 20 άτομα, με έλεγχο, σας ενοχλούν να λειτουργούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE