ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… «ΒΙΟΛΙ» τους κάποιες ομάδες – Πήραν «ΣΚΟΥΠΑ» χωρίς ν’ ανακοινωθεί το «ΛΟΥΚΕΤΟ»

Το… «ΒΙΟΛΙ» τους κάποιες ομάδες – Πήραν «ΣΚΟΥΠΑ» χωρίς ν’ ανακοινωθεί το «ΛΟΥΚΕΤΟ»

Ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση για το τι θα γίνει με τις διοργανώσεις της τρέχουσας περιόδου της ΚΟΠ για την Α΄ κατηγορία, πρωτάθλημα και κύπελλο, με ομάδες να βλέπουμε να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό την αποδυνάμωση των ρόστερ τους.

Πάφος FC και Δόξα Κατωκοπιάς είναι δύο από τις ομάδες που σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ έχουν έρθει σε συμφωνία με παίκτες για να αποχωρήσουν από το δυναμικό των ομάδων τους.

Πως είναι δυνατό, να μην έχει παρθεί ακόμη η οριστική απόφαση το τι θα γίνει και οι ομάδες ξεκίνησαν να αποδυναμώνουν τα ρόστερ τους.

Εδώ και καιρό, πριν τις χθεσινές αποφάσεις, ομάδες της Β΄ κατηγορίας, είχαν προχωρήσει σε λύσεις συμβολαίων με παίκτες και προπονητές.  Κάτι θα γνώριζαν, φυσικά, μιας και χθες πάρθηκε και ανακοινώθηκε η απόφαση για τα πρωταθλήματα μικροτέρων κατηγοριών, φούτσαλ, νέων, γυναικών για οριστική διακοπή των διοργανώσεων.

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΥΠΡΟΣ-Ποδόσφαιρο: Το σημείο διαφωνίας για την αύξηση των ομάδων – O όρος των «μεγάλων»

Είναι για να διερωτάσαι: Ακόμη δεν πάρθηκε ΑΠΟΦΑΣΗ και Κυπριακές ομάδες προχώρησαν σε αποχωρήσεις

The post Το… «ΒΙΟΛΙ» τους κάποιες ομάδες – Πήραν «ΣΚΟΥΠΑ» χωρίς ν’ ανακοινωθεί το «ΛΟΥΚΕΤΟ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top