Έξαρση στις ληστείες πεζών: Θύματα μεγάλες κυρίες

Έξαρση στις ληστείες πεζών: Θύματα μεγάλες κυρίες

Ανησυχητική αύξηση παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, σε ότι αφορά τις κλοπές από πρόσωπα. Άγνωστοι βάζουν στο μάτι ανυποψίαστους πολίτες και κυρίως γυναίκες μεγάλης ηλικίας και ενώ αυτές κάνουν αμέριμνες τις βόλτες τους επιτίθενται για να τους κλέψουν κοσμήματα και χρήματα.

Στην αστυνομία μόνον χθες έγιναν δυο καταγγελίες σε διάστημα μερικών ωρών.

Στην πρώτη περίπτωση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 80χρονη κάτοικο Λεμεσού, ότι έπεσε θύμα κλοπής, χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, χθες γύρω στις 6 το απόγευμα, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Λεμεσού, την προσέγγισαν δύο άγνωστά της πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοποδήλατο.  Αφού στάθμευσαν δίπλα της, την ρώτησαν για το που βρίσκεται πολυκατάστημα της περιοχής. Ακολούθως, αιφνιδιαστικά, ένας εκ των δύο, τράβηξε την χρυσή καδένα, που έφερε στο λαιμό της και τράπηκαν σε φυγή.

 Μερικές ώρες αργότερα τουρίστρια που παραθερίζει στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου έπεσε θύμα απόπειρας  κλοπής. Στην προσπάθειας της προστατευτεί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε κλινική.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, γύρω στις 9 το βράδυ, ενώ περπατούσε με το σύζυγό της, σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, πέρασε από δίπλα τους μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστα πρόσωπα. Οι δύο άγνωστοι, τράβηξαν την τσάντα, που κρατούσε, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να την αποσπάσουν και τράπηκαν σε φυγή.

Από το τράβηγμα της τσάντας, η παραπονούμενη έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα δεξιάς κλείδας και φέρει εκχυμώσεις στο λαιμό και εκδορά στο μέτωπο. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE