Τρίτος παίκτης της Μπράιτον θετικός στον κορωνοϊό

Τρίτος παίκτης της Μπράιτον θετικός στον κορωνοϊό

Η Μπράιτον ανακοίνωσε πως και τρίτος παίκτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε 14ήμερη καραντίνα, ενώ οι διοικούντες του συλλόγου εκφράζουν αντιρρήσεις για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε η Μπράιτον. Σύμφωνα με την αγγλική ομάδα, τρίτος παίκτης βρέθηκε θετικός στον ιό και τέθηκε σε 14ήμερη καραντίνα, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά σε γκρουπ, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό, όπως συνέβη και με τα άλλα δύο κρούσματα που ανακοινώθηκαν στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα επιμένουν να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Η Μπράιτον βρίσκεται στο γκρουπ των έξι ομάδων που εμφανίζονται αντίθετες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας πως η σεζόν δεν πρέπει να συνεχιστεί για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: Sport24.gr

The post Τρίτος παίκτης της Μπράιτον θετικός στον κορωνοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE