«Δυνατό κτύπημα» Μαργκάσα με Εθνική Κύπρου

«Δυνατό κτύπημα» Μαργκάσα με Εθνική Κύπρου

O Ρενάτο Μαργκάσα, ήρθε στην Κύπρο πρώτη φορά για λογαριασμό της Δόξας το 2008, ενώ το 2017 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα.

O μέσος της Ανόρθωσης, αναδημοσίευσε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από στιγμιότυπο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σαν σήμερα (10/5) το 2018, και έγραψε «Πάθος», μαζί με σημαία της Κύπρου δίπλα.

Η ανάρτηση του: 

 

The post «Δυνατό κτύπημα» Μαργκάσα με Εθνική Κύπρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE