ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Για κορωνοϊό και ΑΟΖ συνομίλησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Γαλλίας

ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Για κορωνοϊό και ΑΟΖ συνομίλησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Γαλλίας

Οι προσπάθειες αντιμετώπισης του κορωνοϊού, αλλά και οι εξελίξεις στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν τηλεφωνικά την Κυριακή ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Γάλλος ομόλογός του Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.

Σε ανάρτηση του ΥΠΕΞ στο twitter αναφέρεται ότι με Γάλλο ομόλογό του συζήτησαν για τις κοινές προσπάθειες αντιμετώπισης του COVID-19, αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένης της Λιβύης και των θεμάτων της ΕΕ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE