ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Για κορωνοϊό και ΑΟΖ συνομίλησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Γαλλίας

ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Για κορωνοϊό και ΑΟΖ συνομίλησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Γαλλίας

Οι προσπάθειες αντιμετώπισης του κορωνοϊού, αλλά και οι εξελίξεις στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν τηλεφωνικά την Κυριακή ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Γάλλος ομόλογός του Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.

Σε ανάρτηση του ΥΠΕΞ στο twitter αναφέρεται ότι με Γάλλο ομόλογό του συζήτησαν για τις κοινές προσπάθειες αντιμετώπισης του COVID-19, αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένης της Λιβύης και των θεμάτων της ΕΕ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE