Mητέρα πιάστηκε στην κάμερα την ώρα που απειλεί να πατήσει το κεφάλι του 18 μηνών παιδιού της στη Ρωσία

Mητέρα πιάστηκε στην κάμερα την ώρα που απειλεί να πατήσει το κεφάλι του 18 μηνών παιδιού της στη Ρωσία

Η αστυνομία της Μόσχας ερευνά τα πλάνα από ένα βίντεο στο οποίο μία μητέρα παρουσιάζεται έτοιμη να πατήσει με το πόδι της το κεφάλι του παιδιού της, την ώρα που καβγαδίζει με τον σύζυγό της.

Ο 32χρονος Ιβάτσεσλαβ Σαμοίλοβ, άρχισε να κινηματογραφεί το επιχείρημα της συζύγου του Βικτόρια, την ώρα που άναψαν τα αίματα.

Στο βίντεο  η 30χρονη μητέρα, φαίνεται να απειλεί ξεκάθαρα ότι θα πατήσει το κεφάλι του 18-μηνών παιδιού της, φωνάζοντας στην κάμερα σε ένα πάρκο στο Naginsk, κοντά στη Μόσχα.

Το βίντεο έχει περάσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών και των κοινωνικών υπηρεσιών, οι οποίοι εξετάζουν το υλικό προσεκτικά.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η γυναίκα έριξε το μωρό στο έδαφος και άρχισε να φωνάζει ότι θα το πατήσει. Μετά το πέρας του καβγά, οι δύο γονείς αναχώρησαν προς διαφορετική κατεύθυνση, αφήνοντας το μωρό μόνο του.

Ευτυχώς το παιδάκι δεν φέρει τρεύματα στο σώμα, ή το κεφάλι του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE