Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο του Τόκιο

Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο του Τόκιο

Ανοδικές τάσεις επικρατούσαν λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, όπου το κλίμα βελτίωσαν οι ελπίδες πως η δραστηριότητα θα επανακάμψει, καθώς η κυβέρνηση του Σίνζο Aμπε ανακοίνωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να αρχίσει να αίρει περιορισμούς σε νομαρχίες όπου η επιδημιολογική κατάσταση κρίνεται ότι έχει πλέον σταθεροποιηθεί.

Ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 222,07 μονάδων (+1,10%), στις 20.401,16 μονάδες. Ο ευρύτερος δείκτης Topix, ο οποίος θεωρείται ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραφε άνοδο 16,69 μονάδων (+1,14%), στις 1.474,97 μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.