ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 20 μεταθέσεις αξιωματικών -7 προαγωγές έφεραν αλλαγή πόστων

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 20 μεταθέσεις αξιωματικών -7 προαγωγές έφεραν αλλαγή πόστων

Τα νέα τους πόστα ανάλαβαν από το πρωί της Δευτέρας (11/05) 20 μέλη της Αστυνομίας Κύπρου.

Το εν λόγω κύμα μεταθέσεων αφορά μόνο αξιωματικούς της δύναμης.

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν από αρμόδια πηγή, οι εν λόγω μετακινήσεις δεν έχουν να κάνουν με… ανακάτεμα της τράπουλας. Οι μεταθέσεις προέκυψαν λόγω προαγωγών.

Ως γνωστόν, τις προηγούμενες ημέρες προήχθησαν στο βαθμό του Αστυνόμου Β΄ επτά αξιωματικοί του σώματος και κατ΄ επέκταση οι μετακινήσεις τους ήταν αναπόφευκτες.

Με τις προαγωγές κατέστη δυνατή η πλήρωση θέσεων όπως αυτές των βοηθών Αστυνομικών Διευθυντών Μόρφου και Αμμοχώστου, πόστα που κατέλαβαν οι προσφάτων προαχθέντες.

Κατά συνέπεια οι θέσεις που κατείχαν μέχρι πρότινος οι τελευταίοι έπρεπε να καλυφθούν από άλλους χαμηλότερης βαθμίδας αξιωματικούς, με αποτέλεσμα να προκύψουν και οι συνολικά 20 μεταθέσεις.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE