ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τοποθέτηση για επιχορηγημένα τεστ κορωνοϊού στις ομάδες

ΚΥΠΡΟΣ: Τοποθέτηση για επιχορηγημένα τεστ κορωνοϊού στις ομάδες

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, με δηλώσεις του στο Sports 1, έκανε σαφές πως αν υπάρξει αίτημα για επιχορήγηση τεστ κορωνοϊού από τις ομάδες, θα το μελετήσει ο Υπουργός Υγείας, ενώ, είπε πως δεν έχει οριστεί συνάντηση ακόμα με τον ΠτΔ, Νίκο Αναστασιάδη από την ΚΟΠ για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά: 

Για το αν θα επιχορηγήσει τεστ κορωνοϊού στις ομάδες η κυβέρνηση: «Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αν υπάρξει αίτημα, θα το μελετήσει ο Υπουργός Υγείας. Η κυβέρνηση όπου μπορεί να συνδράμει, το κάνει χωρίς κανένα δισταγμό».

Αν έχει οριστεί συνάντηση με τον ΠτΔ: «Μέχρι το πρωί που είχα ενημέρωση δεν είχε σχετικό αίτημα ενώπιον του ο Πρόεδρος. Είμαι βέβαιος ότι εφόσον υπάρξει αίτημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανταποκριθεί θετικά και θα συναντήσει την ΚΟΠ».

The post ΚΥΠΡΟΣ: Τοποθέτηση για επιχορηγημένα τεστ κορωνοϊού στις ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top