Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με ΚΟΠ για το μέλλον της φετινής σεζόν

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με ΚΟΠ για το μέλλον της φετινής σεζόν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχει την Πέμπτη (14/05), το πρωί η ηγεσία της ΚΟΠ με αντικείμενο το μέλλον της φετινής σεζόν στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συνάντηση ορίστηκε για τις 11 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης 14/05. 

Στο τραπέζι θα τεθεί το πρωτόκολλο που θα διέπει την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, των προπονήσεων και όλων των παραμέτρων που αφορούν το ποδόσφαιρο, όπως είναι οι μετακινήσεις, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και το τι θα γίνει σε ένα ενδεχόμενο εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε μια ή περισσότερες ομάδες.

Αυτό προϋποθέτει πως το Πρωτόκολλο θα είναι έτοιμο μέχρι την Πέμπτη έτσι ώστε η ΚΟΠ να το παρουσιάσει στη σύσκεψη, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν επίσης οι αρμόδιοι Υπουργοί Υγείας και Οικονομικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE