«Αναληθή και ανυπόστατα όσα γράφονται για τον Παναθηναϊκό»

«Αναληθή και ανυπόστατα όσα γράφονται για τον Παναθηναϊκό»

Η κινεζική πρεσβεία διέψευσε κατηγορηματικά στο gazzetta.gr τα σενάρια που εμπλέκουν την πρέσβειρα Τσανγκ Τσιγιουέ σε θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

“Τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που θέλει τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» Γιάννη Αλαφούζο να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με Κινέζους επενδυτές για τον Παναθηναϊκό.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, είχε συναντηθεί με την πρέσβειρα της ασιατικής χώρας, Τσανγκ Τσιγιουέ! Το περιεχόμενο της συνάντησης ωστόσο δεν είχε καμία σχέση με όσα κυκλοφόρησαν περί ανάμιξης και μεσολάβησης της κας Τσανγκ Τσιγιουέ σε ότι αφορά το «τριφύλλι».

Μάλιστα η κινεζική πρεσβεία έπειτα από επικοινωνία με το gazzetta.gr φρόντισε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα παραπάνω σενάρια.

«Δεν υπάρχει καμία βάση σε όσα γράφονται για τον Παναθηναϊκό και εμπλέκουν την κινεζική πρεσβεία. Είναι αναληθή και προέκυψαν από το πουθενά. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της κας Τσανγκ Τσιγιουέ σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό», τονίστηκε χαρακτηριστικά”.

The post «Αναληθή και ανυπόστατα όσα γράφονται για τον Παναθηναϊκό» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE